De krachtigste edelstenen

Edelstenen worden al duizenden jaren gebruikt om de kracht van een individu te vergroten. Er wordt ook beweerd dat ze speciale helende eigenschappen hebben.

De grootste en sterkste van de Edelstenen zijn een fusie van vier of vijf Edelstenen. Deze worden Obsidiaan genoemd, de sterkste edelsteen in het universum. Zijn meest indrukwekkende eigenschappen zijn een krachtige energiefrequentie.

Topaas is niet de hardste edelsteen, maar wel een van de hardste. Enkele andere indrukwekkende eigenschappen zijn het vermogen om energiepunten opnieuw uit te lijnen en te beschermen tegen zorgen, angst en depressie.

Een van de bekendste edelstenen is de robijn. Aan robijnen worden vele voordelen toegeschreven, waaronder het vermogen om de drager te beschermen tegen gif, ziekte en huidaandoeningen. Een andere indrukwekkende functie is het vermogen om harmonie en vrede te brengen tussen geliefden.

Hoewel de astrologieliefhebbers misschien discussiƫren over welke van deze edelstenen de krachtigste is, zijn ze allemaal opvallend. Ze zijn prachtige versieringen voor kleding en huisinrichting.

De meest indrukwekkende edelstenen hebben een lange geschiedenis en gaan gepaard met zeer interessante mythen. Van saffieren wordt bijvoorbeeld gedacht dat zij de openheid voor positief denken versterken.

Malachiet is een andere opvallende en krachtige steen. Het is ook een goede keuze voor concentratie. Andere edelstenen, zoals Turkoois en Rood Koraal, helpen bij genezing.

Maar de krachtigste edelsteen is waarschijnlijk degene die de meeste kwaliteiten combineert. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe toevoeging aan uw collectie of een nieuwe trend wilt starten, het is altijd goed om de nieuwste en beste van deze opvallende objecten te bekijken.